3 идеи за забавление в София на закрито

Сиви делници в затворени помещения, където нищо не се случва, няма движение, липсва тръпка и каквато и да било емоция. С две думи пълна скука. Да, но не и в София. Този град предлага толкова много и различни забавления, дори и на закрито, въпросът е, че трябва да знаеш какво и къде да търсиш. Виж три чудесни идеи за забавление в София на закрито.

Чувал ли си за първата и единствена в България ескейп стая с виртуална реалност, в самия център на столицата? Е, ако не си, крайно време е да разбереш за какво иде реч. Идея, която в първоначалния си вид се ражда в Япония през 2007 г. и оттогава не спира да се развива, печелейки все по-многобройни фенове по целия свят. 

Какво е ескейп стая с виртуална реалност ли?

Ами именно това – виртуално бягство в друг свят. В ескейп стаите имаш възможността да изживееш нови вълнуващи усещания, откъсвайки се напълно от релността. Нещо като дрешникът, който води към Нарния, само че сега всичко зависи от теб и твоят екип. И ако “Хрониките на Нарния” е фентъзи поредица за деца, то жанрът в Escape Reality е удивителен коктейл от научна фантастика, трилър и комедия за хора от различни възрастни.

Escape Reality е приключенски център, който може да посетите междудвама и шестима души илидори по-големи компании. Използвайкинай-новитеVR технологии и вълнуващи сценарии, ти и твоят отбор ще бъдете изпратени на незабравимо приключение, а забавлението е гарантирано! Избирате между няколко реалности (сюжета) и играта започва. Във всяка от тях, заедно ще трябва да преминете през дръзки предизвикателства и мистерии, за да завършите успешно мисията си. Ето ги и тях.

Програма COSMOS

Кооперативна приключенска игра, която изпраща екипажа на космическа станция Eden в далечния космос, където заедно трябва да преодолеят предизвикателствата и да разкрият загадките на станцията, за да я спасят от унищожение, а с нея и цялата ни вселена! (научи повече)


Трилърът MIND QUEST

Участниците са главни герои в трилър, който ги поставя пред предизвикателството да проникнат в съзнанието на психопат, отвлякъл дете, където се сблъскват с неговите вътрешни демони и страхове, за да разкрият местонахождението на отвлеченото дете и да го спасят. (научи повече)


ДЕТЕКТИВИ НА БЪДЕЩЕТО

В недалечното бъдеще престъпленията биват предсказвани от изкуствен интелект. Участниците поемат ролята на кибер детективи, чиито съзнания са изпратени в бъдещето на мястото на предстоящото да се случи престъпление, за да съберат уликите и да разкрият извършителя на злодеянието и така да спасят неговата жертва. (научи повече)


Избра ли сиприключение? Събери екип и направете резервация.

Escape Reality предлага възможността да организирате детски или тийн рожден ден, както и тийм билдинг с до 20 участници.

Ескейп стаите набират все по-голяма популярност, включително и в България, а когато историята и декорите са добре замислени, забавлението е гарантирано. Въпросът е, че в Escape Reality нещата стават нереални!

Още ли не знаеш къде да избягаш от скуката и да се забавляваш в София на закрито?