Пренеси се във времето и пространството и спаси вселената

Избран си за мисия, която ще пренесе съзнанието ти в аватар, намиращ се на космическата станция Идън, изследваща портал към друга вселена. Имаш задачата да сформираш екипаж от общо до 6-ма членове и да се явите в комуникационния център на Програма “COSMOS” в избран от вас ден и час.

Ще бъдете свързани със своите аватари за точно 1 час. Това е времето, с което разполагате да спасите нашия свят!

ГЛЕДАЙ ТРЕЙЛЪР ПРИЕМАМ МИСИЯТА

ЗА ПРОГРАМА COSMOS

 • ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

  ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

  Ти и твоят екипаж ще бъдете свързани със своите аватари по начин, който прави изживяването изключително реалистично. Подгответе се за изживяване, което надхвърля границите на реалността.

 • ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО С ВИСОК ЗАЛОГ

  ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО С ВИСОК ЗАЛОГ

  От успеха на вашата мисия зависи съдбата на цялата вселена. Залогът не би могъл да бъде по-голям. За да успеете ще трябва да бъдете находчиви и изобретателни и да работите в екип.

 • ЕКИПАЖ ОТ ДО 6-МА

  ЕКИПАЖ ОТ ДО 6-МА

  Всеки екипаж, който се наеме с мисията, може да бъде съставен от максимум 6-ма участника. Събери своя екипаж и резервирайте ден и час, в който да изпълните мисията. Резервации за 5 или 6 участника, можете да направите само по телефон.

 • ТОЧНО 1 ЧАС

  ТОЧНО 1 ЧАС

  Ще бъдете свързани със своите аватари за 1 час. Това в времето, с което разполагате, за да разберете какво се е объркало и да спасите вселената от най-голямото бедствие.

Резервация

 • юли 2024
юли 2024

КАКВО СПОДЕЛЯТ ВЕЧЕ ВЗЕЛИТЕ УЧАСТИЕ 

КАКВО СПОДЕЛЯТ ВЕЧЕ ВЗЕЛИТЕ УЧАСТИЕ

Жожо

WOW! Не искам да издавам много, но само ще кажа, че изживяването е един път. Все едно си там. Особено когато бяхме в безтегловност... Уж знаеш, че не е реално, но докато си вътре, забравяш за това и наистина си там и наистина си в безтегловност. Уникално.

Алекс

Дааа... Летяхме в космоса. Наистина. Или поне наистина ми се струваше. И много хитро решение с креслата, евалата :)