ТИЙМБИЛДИНГ В ПЪРВИЯ

VR ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЦЕНТЪР В БЪЛГАРИЯ

Escape Reality е първият приключенски център с виртуална реалност в България. Намира се в центъра на София и предлага отлична възможност за провеждане на тиймбилдинг за екипи от 5 до 12 души, в рамките на 1 до 2 часа.

Можете да избирате между следните приключения за вашия тийм билдинг:

Програма COSMOS

Кооперативна приключенска игра, която изпраща екипажа на космическа станция Eden в далечния космос, където заедно трябва да преодолеят предизвикателствата и да разкрият загадките на станцията, за да я спасят от унищожение, а с нея и цялата ни вселена! (научи повече)


Трилърът MIND QUEST

Участниците са главни герои в трилър, който ги поставя пред предизвикателството да проникнат в съзнанието на психопат, отвлякъл дете, където се сблъскват с неговите вътрешни демони и страхове, за да разкрият местонахождението на отвлеченото дете и да го спасят. (научи повече)


Използвайки най-новото в технологиите за виртуална реалност, се постига пълно пренасяне във виртуалния свят, в който участниците заедно и действайки като екип преодоляват поставените пред тях предизвикателства, за да спасят своя екип и цялата вселена. Изживяването е уникално и предизвиква не само мисленето, но и сетивата на участниците. Не са необходими никакви специфични технически или двигателни умения.

тийм билдинг с виртуална реалност

Как протича един тиймбилдинг?

Escape Reality разполага с 3 зали. В две от тях могат да играят екипажи по от 4-ма участника. Третата зала е оборудвана с 2 места, чиито участници могат да играят както самостоятелно като екипаж от 2-ма, така и да бъдат свързани към някоя от съседните зали, образувайки екипаж от 6-ма. Така едновременно 10 участника могат да се включат в мисията, която е с продължителност 45-60 минути.

Към игралните зали има комфортна приемна оборудвана с видео стена, където следващите участници могат да наблюдават реакциите на играещите в момента - без да виждат действието в играта, за да не се разваля ефектът на изненада, когато дойде техния ред да поемат мисията. На свой ред, след като приключат с мисията си, вече игралите могат да наблюдават играта на следващата група, като вече освен реакциите на играещите, могат да чуват и това, което си говорят.

тийм билдинг в ескейп стая с виртуална реалност

Опитът ни показва, че наблюдаващите се забавляват на случващото се на играещите в момента изключително много :)

Наблюдателната зала предлага комфортно настаняване за участниците, които изчакват своя ред или вече са преминали мисията.

VR ескейп стая - тийбилдинг

 

Тиймбилдинг пакети

5-8
участника

Цена: 290 лв.
Продължителност:
1 час

9-10
участника

Цена: 360 лв.
Продължителност:
1 час

11-12
участника

Цена: 430 лв.
Продължителност:
2 часа

 

Резервирайте сега:

+359 889 116 998     info@escapereality.bg