ТИЙМБИЛДИНГ В ПЪРВИЯ

VR ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЦЕНТЪР В БЪЛГАРИЯ

Escape Reality е първият приключенски център с виртуална реалност в България. Намира се в центъра на София и предлага отлична възможност за провеждане на тиймбилдинг за екипи от 5 до 16 души, в рамките на 1 до 3 часа.

Можете да избирате между следните приключения за вашия тийм билдинг:

Програма COSMOS

Кооперативна приключенска игра, която изпраща екипажа на космическа станция Eden в далечния космос, където заедно трябва да преодолеят предизвикателствата и да разкрият загадките на станцията, за да я спасят от унищожение, а с нея и цялата ни вселена! (научи повече)


Трилърът MIND QUEST

Участниците са главни герои в трилър, който ги поставя пред предизвикателството да проникнат в съзнанието на психопат, отвлякъл дете, където се сблъскват с неговите вътрешни демони и страхове, за да разкрият местонахождението на отвлеченото дете и да го спасят. (научи повече)


ДЕТЕКТИВИ НА БЪДЕЩЕТО

В недалечното бъдеще престъпленията биват предсказвани от изкуствен интелект. Участниците поемат ролята на кибер детективи, чиито съзнания са изпратени в бъдещето на мястото на предстоящото да се случи престъпление, за да съберат уликите и да разкрият извършителя на злодеянието и така да спасят неговата жертва. (научи повече)


Използвайки най-новото в технологиите за виртуална реалност, се постига пълно пренасяне във виртуалния свят, в който участниците заедно и действайки като екип преодоляват поставените пред тях предизвикателства, за да спасят своя екип и цялата вселена. Изживяването е уникално и предизвиква не само мисленето, но и сетивата на участниците. Не са необходими никакви специфични технически или двигателни умения.

тийм билдинг с виртуална реалност

Как протича един тиймбилдинг?

Escape Reality разполага с 2 зали, във всяка от които може да играе екипаж от 4-ма. Така едновременно 8 участника могат да се включат в мисията, която е с продължителност 45-60 минути. В трета зала, оборудвана с видео стена, следващите участници могат да наблюдават реакциите на играещите в момента - без да виждат действието в играта, за да не се разваля ефектът на изненада за тях, когато дойде техния ред да поемат мисията.

На свой ред, след като приключат с мисията си, вече игралите могат да наблюдават играта на следващата група, като вече освен реакциите на играещите, могат да чуват и това, което си говорят.

тийм билдинг в ескейп стая с виртуална реалност

Опитът ни показва, че наблюдаващите се забавляват на случващото се на играещите в момента изключително много :)

Наблюдателната зала предлага комфортно настаняване за участниците, които изчакват своя ред или вече са преминали мисията. На вече преминалите може да бъде предоставена възможност да посетят и командния център, в който операторите ръководят мисиите на играещите в момента.

VR ескейп стая - тийбилдинг

 

Тиймбилдинг пакети

5-8 участника

Цена: 190 лв.
Продължителност: 1:30 часа

9-16 участника

Цена: 360 лв.
Продължителност: 2-3 часа

 

Резервирайте сега:

+359 889 116 998     info@escapereality.bg