Пътувай в бъдещето и разкрий дръзко престъпление

В недалечното бъдеще мощен изкуствен интелект предсказва престъпленията. Ти и твоят екип от Дирекция предузнание на престъпната дейност, ще се пренесете в бъдещето, за да разследвате убийството на млада жена. Ще изследвате мястото на престъплението и събраните улики и ще трябва да разкриете убиеца, за да предотвратите фаталната съдба на жертвата и да спасите живота й.

Разполагате с точно 60 минути, за да се справите с тази отговорна задача!

 

ГЛЕДАЙ ТИЙЗЪР ПРИЕМАМ МИСИЯТА

ЗА ДЕТЕКтИВИ НА БЪДЕЩЕТО

 • ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

  ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

  Използвайки авангардна технология за виртуална реалност, ти и твоят екип пренесете съзнанията си в бъдещето, на мястото на местопрестъплението, за да разкриете самоличността на убиеца и да предотвратите престъплението.

 • ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО С ВИСОК ЗАЛОГ

  ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО С ВИСОК ЗАЛОГ

  Разследването е във вашите ръце и вашата съобразителност и логика ще предопределят изхода на събитията. Ще успеете ли да разгадаете мистерията около убийството, за да го предотвратите?

 • КООПЕРАТИВНА МИСИЯ

  КООПЕРАТИВНА МИСИЯ

  Нелеката ви задача изисква добра работа в екип, състоящ се от 2 до 4 участника. Заедно ще събирате доказателства и ще разрешавате загадките, които ще ви отведат до самоличността на убиеца и спасението на жертвата.

 • ТОЧНО 1 ЧАС

  ТОЧНО 1 ЧАС

  Времето, през което вашите съзнания ще бъдат изпратени в бъдещето, за да разкриете пресъплението, е точно 1 час. От вашата съобразителност и ефективна работа в екип зависи съдбата на жертвата.

Резервация

 • октомври 2023
октомври 2023