РОЖДЕН ДЕН В ПЪРВИЯ

VR ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЦЕНТЪР В БЪЛГАРИЯ

Escape Reality е първият приключенски център с виртуална реалност в България. Намира се в центъра на София и предлага отлична възможност за провеждане на рожден ден за групи от 5 до 16 души, в рамките на 1 до 3 часа. Участниците се включват в мисия в Програма COSMOS - кооперативна приключенска игра, която ги изпраща на космическа станция Eden в далечния космос.

рожден ден във виртуалната реалност


Използвайки най-новото в технологиите за виртуална реалност, се постига пълно пренасяне във виртуалния свят, в който участниците заедно и действайки като екип преодоляват поставените пред тях предизвикателства, за да спасят своя екип и цялата вселена. Изживяването е уникално и предизвиква не само мисленето, но и сетивата на играчите. Не са необходими никакви специфични технически или двигателни умения.

Естеството на използваните технологии прави играта подходяща за деца над 12 г. възраст

рожден ден с виртуална реалност

Как протича един рожден ден в Escape Reality?

Escape Reality разполага с 2 зали, във всяка от които може да играе екипаж от 4-ма. Така едновременно 8 участника могат да се включат в мисията, която е с продължителност 45-60 минути. В трета зала, оборудвана с видео стена, следващите участници могат да наблюдават реакциите на играещите в момента - без да виждат действието в играта, за да не се разваля ефектът на изненада, когато дойде техния ред да поемат мисията.

На свой ред, след като приключат с мисията си, вече игралите могат да наблюдават играта на следващата група, като вече освен реакциите на играещите, могат да чуват и това, което си говорят.

рожден ден в ескейп стая с виртуална реалност

Родителите могат да се включат като наблюдатели и да се забавляват на реакциите на децата по време на играта. А всичко, което сме виждали показва, че те са много забавни :)

Наблюдателната зала предлага комфортно настаняване за участниците, които изчакват своя ред или вече са преминали мисията. На вече преминалите може да бъде предоставена възможност да посетят и командния център, в който операторите ръководят мисиите на играещите в момента.

VR ескейп стая - рожден ден

Ако желаете да съчетаете играта с почерпка при нас, моля свържете се предварително с нас по телефон за да ви разкажем какви са възможностите. А иначе след приключване на игрите празникът може да бъде продължен и с почерпка в някоя от следните, намиращи се наблизо, локации:

През деня:

Пицария Дон Домат - на 5 минути
Сладкарница Виенски салон - на 5 минути
Subway - в същата сграда

Вечер:

Rock It - на 5 минути
Скара бар - на 7-8 минути

 

Пакети за рожден ден

5-8 участника

Цена: 190 лв.
Продължителност: 1:30 часа

9-16 участника

Цена: 360 лв.
Продължителност: 2-3 часа

 

Резервирайте сега:

+359 889 116 998     info@escapereality.bg