Трилър, в който главни герои сте ти и твоят екип

Психопатът Silent Man е отвлякъл дете, което държи в плен в неизвeстна локация. Той е заловен, но коварно заболяване превзема съзнанието му и той изпада в кома. Ти и твоят екип сте призовани да поемете ролята на кибер детективи и да проникнете в съзнанието на Silent Man, за да разкриете къде той държи отвлеченото дете.

Имате точно 1 час, преди връзката с приемника да се разпадне и животът на детето да бъде загубен!

ГЛЕДАЙ ТРЕЙЛЪР ПРИЕМАМ МИСИЯТА

ЗА MIND HORROR

 • ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

  ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

  Докато сте свързани със съзнанието на психопата, ти и твоят екип ще се намирате във виртуален свят, базиран неговите спомени и най-тъмни страхове. Мисията ви поставя в ролята на главни герои в трилър, чиито край зависи от вас

   

 • ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО С ВИСОК ЗАЛОГ

  ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО С ВИСОК ЗАЛОГ

  От успеха на вашата мисия зависи не само съдбата на отвлеченото дете. Ако съзнанието на Silent Man се предаде на болестта, преди да сте завършили мисията, кибер детективите загиват заедно с него!

 • КООПЕРАТИВНА МИСИЯ

  КООПЕРАТИВНА МИСИЯ

  Всеки екип, който се наеме с мисията, може да бъде съставен от 2 до 4-ма участника. Събери своя екип и резервирайте ден и час, в който да изпълните мисията.

 • ТОЧНО 1 ЧАС

  ТОЧНО 1 ЧАС

  Ще бъдете свързани със съзнанието на психопата за точно 1 час. Разполагате с това време, за да разкриете ключов спомен, който ще разкрие местонахождението на отвлеченото дете.

Резервация

 • декември 2017
декември 2017